صفحه اصلی > اخبار
![]() |
سامانه جامع آموزش (سجا) |
- - - - - - - - - - - - - - - - - - | |
![]() |
دانشگاه مجازی المصطفی |
- - - - - - - - - - - - - - - - - - | |
![]() |
بانک جامع تبلیغ |
- - - - - - - - - - - - - - - - - - | |
![]() |
اسلامکوئست.نت |
- - - - - - - - - - - - - - - - - - | |
![]() |
نامه به جوانان غربی (letter4u) |
- - - - - - - - - - - - - - - - - - | |
![]() |
سرشمار؛ سرویس نظرسنجی |
نشست آشنایی بادستآوردهای علمی جمهوری اسلامی ایران
تعداد بازدید: 4085
گروه گزارش: نشست «آشنایی با دستاوردهای علمی جمهوری اسلامی ایران»، از سلسله نشستهای ششمین گردهمآیی دانشآموختگان المصطفی، با حضور «مهندس صفارینیا»، رئیس پارک فناوری پردیس و «آقای سبحانی»، مشاور وی، در سالن عارفالحسینی مجتمع آموزش عالی امام خمینی(ره) برگزار شد.
به گزارش مرکز خبر و اطلاعرسانی جامعهالمصطفی، در این نشست، مهندس صفارینیا تصریح کرد: برای من توفیقی است که بتوانم گوشهای از پیشرفتهای ایران را در حوزه فناوری ارائه دهم.
رئیس پارک فناوری پردیس ابراز کرد: در اولین ملاقات هیئت دولت ایران با مقام معظم رهبری(مدظله العالی) داشت، معظمله دو تأکید مهم داشتند: توجه به اقتصاد، توجه به علم و فناوری. این نشان میدهد که برای هر کشوری، یکی ازمعیارهای اقتدار در جهان، توانمندی علم و فناوری است. وضعیت عمومی ایران، جمعیت کشور بیش از 78 میلیون نفر، نرخ رشد 25/1 درصد، مساحت ایران بیش از 5/1 میلیون کیلومترمربع است. بیش از پانصد مرکز تحقیقاتی درایران فعالیت میکنند. همچنین تعداد دانشجویان ایران، حدود 5/4 میلیون نفر است. از نظر تاریخی، فیلسوفان و دانشمندان بزرگی در ایران در حوزههای مختلف، در سطح جهان فعالیت داشتند.
وی افزود: سه سند مهم در کشور داریم که به علم و فناوری توجه داشته است: سند توسعه صنعتی کشور، نقشه جامع علمی کشور، افق توسعه علمی کشور. در هر سه، نقش ویژهای به علم و فناوری داده شده است. در حوزه توسعه مقالات علمی و تحقیقات، ایران در رده هجدهم جهان است. بیش از بیستهزار دارای استاندارد ISIدر کشور تولید شده است.
مهندس صفارینیا با بیان این که در افریقا و خاورمیانه، ایران دومین کشور از نظر تولیدات علمی پس از ترکیه به شمار میرود، اظهار داشت: از نظر سرعت رشد علمی، به ایران تعلق دارد. افزون بر این، سهم تولید علم ایران، حدود 44 درصد از کل تولید علم در جهان است. در ایران، چند نهاد مهم بحثهای تولید علم و تکنولوژی را دنبال میکنند. بیش از سی پارک علم و فناوری در ایران فعال است که از سال 2003 شروع شده است.
وی با اشاره به رتبههای ایران در سطح تولید علم و فناوری در علوم مختلف، تصریح کرد: ایران در زمینه بیوتکنولوژی یا علوم زیستی، رشد شگفتی داشته است. در سال 2011 به رده سیزدهم در این زمینه رسیدهایم. در سال 2011، 730 مقاله در ایران، در این زمینه تولید شده است. در این حوزه، در خاورمیانه یا غرب آسیا، در رده اول قرار دارد. در حوزه آموزش عالی در این باره، در ایران 41 برنامه آموزش عالی وجود دارد. 120 دانشگاه رشتههای مرتبط با بیوتکنولوژی دارند و بیش از دوهزار استاد، پروفسور و کارشناس متخصص در این زمینه، در ایران هستند.
مهندس صفارینیا، در ادامه، گفت: در این باره، بیش از دویست شرکت خصوصی فعالاند و بیش از نهصدمیلیون دلار ارزش بازار بیوتکنولوژی ایران است.
وی ادامه داد: یکی از داروهای در حوزه بیوتکنولوژی، آنژی پارس است که در بیماران دیابتی و درمان زخمهای دیابتی استفاده میشود. دانش تولید این دارو منحصر به ایران است. داروی دیگر، داروی آیمود است که پایه گیاهی دارد و برای کنترل بیماری ایدز به کار میرود. این دارو هم منحصر به فرد است و دانش آن در اختیار ایران قرار دارد. سینووکس نیز دارویی برای درمان MSاست که به جز ایران، دو یا سه شرکت دیگر این دارو را تولید میکنند.
رئیس پارک فناوری پردیس افزود: داروی بعدی، پگافرون است که برای درمان هپاتیت به کار میرود. داروی دیگر، واکسن هپاتیت بی است و پیش از ابتلا به بیماری استفاده میشود.
وی درباره دانش نانوتکنولوژی و دستاوردهای ایران در این زمینه اظهار داشت: بیش از دوازدههزار پروژه در این باره در ایران طراحی شده است. 120 حوزه فعالیت در این باره، در ایران ایجاد شده است. در این حوزه، میتوان با تغییر چیدمان مولکولها، میتوان تولیدات بینظیری به دست آورد. خروجی این علم میتواند در حوزههای بسیاری مانند پزشکی، صنعت و... به کار رود. علم نانو در حال توسعه در همه زمینههاست. در این حوزه، ایران در سال 2012 در رده نهم قرار داشت و اکنون، به رده هشتم رسیده است. امروزه، بیش از 5/3درصد تولید علم جهان در این عرصه، به ایران تعلق داشته است. بیشترین سهم نانو، مربوط به عرصه پزشکی است. یکی دیگر از علومی که استفاده فراوانی از نانو دارد، نساجی است. معماری نیز یکی دیگر از این عرصههاست. این حوزه، تجهیزات بسیار تخصصی دارد که برخی از آنها فقط در ایران تولید میشود.
مهندس صفارینیا، با اشاره به دستآوردهای ایران در عرصه ICT، گفت: در غرب آسیا، ایران هشتمین کشور است. در زمینه مصرف این تکنولوژی، در رده پنجاه و سوم هستیم. برخی از دستگاههای این عرصه نیز در ایران تولید میشود. در حوزه فرستنده های رادیو و تلویزیونی نیز ایران دستآوردهای مهمی داشته است. بسیاری از این دستآوردها، در اثر تحریم وارد بازار شد و مورد اقبال عموم قرار گرفت. این، یکی از منافع تحریمها بوده است.
رئیس پارک فناوری پردیس، در بخش دیگری از سخنانش، درباره چگونگی دریافت این اطلاعات برای دانشآموختگان المصطفی، که در کشورهای دیگر به سر میبرند، بیان کرد: من میتوانم سیدی این فایل را خدمتتان بدهم تا استفاده بفرمایید. بخشی از این آمار نیز در اینترنت وجود دارد. ایمیلی هم خدمتتان میدهم تا از این طریق، بتوانید به اطلاعات مورد نیاز دسترسی داشته باشید.
وی درباره شرکت ایران در نمایشگاههای مختلف جهانی بیان نمود: ایران تاکنون در نمایشگاههای متعدد تخصصی شرکت کرده و تولیدات خود را به نمایش میگذارد. همان گونه که گفته شد، برخی از تولیدات ما در این زمینهها، به بسیاری از کشورها صادر میشود.
دکتر صفارینیا، در ادامه، درباره جایزه علمی و فناوری پیامبر اعظم(ص) (جایزه المصطفی –ص-) تصریح نمود: در حوزه این جایزه، جامعهالمصطفی هم ورود و همکاری دارد. اولین دوره این جایزه، سال آینده، همزمان با میلاد پیامبر، برگزار خواهد شد. زمانی مسلمانان سرآمد علم در جهان بودند و به مرور، مسلمانان از کاروان علم جا ماندند. اگر در این زمینه همت نکنیم، هیچ تغییری در شرایط رخ نخواهد داد. در جوایز جهانی، همه دانشمندان تلاش میکنند که به این جوایز دست یابند. ما نیز از این جایزه، به دنبال اعتلای نام مسلمان هستیم.
وی ادامه داد: دانشمندان و مخترعان کشورهای دیگر نیز میتوانند با ما در ارتباط باشند. اگر افرادی هستند که طرحهایی دارند، ایران میتواند پس از ارزیابی به آنها کمک کند.
مهندس صفارینیا، در بخش دیگری از سخنانش، درباره پارک علم و فناوری پردیس اظهار داشت: مهمترین فعالیت این مرکز، حمایت از متخصصان ایرانی و شرکتهایی است که کار دانشی انجام میدهند. ضرورت پرهیز از خامفروشی نفت و حرکت به سمت اقتصاد علمی، در کلام رهبری بوده است. شرکت دانشبنیان باید مورد توجه جدی قرار گیرند. به فرموده رهبری، توسعه علمی علاوه بر دانشگاهها، از طریق این شرکتها نیز باید انجام شود.
وی گفت: این پارک، زیر نظر معاونت علمی و فناوری رئیس جمهور فعالیت میکند. در دانشگاه، آموزش و تحقیقات بنیادی انجام میشود، ولی از دانشگاه، محصولی وارد جامعه نمیشود. طبق مدلی جهانی، محقق میتواند طرح تحقیقاتیاش را پس از دانشگاه، به «مرکز رشد» ارائه دهد. پس از آن میتواند وارد جامعه شود.
رئیس پارک فناوری پردیس ابراز نمود: پارکهای فناوری، شهرکهای علمی هستند که شرکتها در آن فعالیت میکنند. میتوان امکاناتی برای بسیاری از محققان فراهم کرد تا بتوانند تولیدات خویش را به جامعه عرضه کنند.
مهندس صفارینیا افزود: کشورهای دیگر نیز دارای پارک فناوری هستند. در ایران هم از نزدیک به ده سال پیش، امکان ایجاد چنین مرکزی ایجاد شد. در شهر پردیس، اولین مجموعه علمی و فناوری کشور ایجاد شد و بهشتی برای متخصصان و محققان به شمار میرود و از شرکتهای دانشبنیان حمایت مینماید.
وی ادامه داد: این مرکز، به صورت هیئت امنایی اداره میشود. عمده تحقیقات این مرکز، در حوزه نانو، بیو و آیتی است. بیش از 130 کشور فناور ایرانی، عضو این مرکز هستند.
رئیس پارک فناوری پردیس با بیان این که تمام سرمایهگذاری پایهای را شرکتهای مزبور انجام دادهاند، گفت: در یک سال گذشته، شانزده شرکت این مجموعه، تحقیقات مشترکی با شرکتهای خارجی داشتهاند. 27 طرح تجاری نیز با همکاری شرکتهای ایرانی و خارجی انجام شده است.
وی، با بیان این که امکانات خوبی برای محققان فراهم شده است، بیان کرد: مجلس شورای اسلامی نیز مزیتهای دیگری مانند معافیت مالیاتی و... در نظرگرفته است. ما در کشورهای دیگر تورهای فناوری هم داریم و در نمایشگاههای متعددی نیز شرکت کردهایم. یک بوستان دانشمندان جهان نیز ایجاد کردهایم که یادبود برخی از دانشمندان جهانی را راهاندازی کردهایم.
مهندس صفارینیا با اشاره به جایزه علم و فناوری پیامبر اعظم(ص) اظهار داشت: بناست این جایزه در چهار حوزه اهدا خواهد شد. البته هیچ فردی نمیتواند شخصاً کاندید شود و باید شرکت یا مجموعهای افراد را برای کاندید شدن معرفی نماید.
رئیس پارک فناوری پردیس، در ادامه، درباره انگیزه مسئولان این پارک برای دست زدن به فعالیتهای شگرف و توسعه علمی گفت: ما میخواهیم کشور متکی به نیروی انسانی داخلی باشد و از کشورهای دیگر بینیاز باشیم. ما میخواهیم امکاناتی برای نخبگان ایران فراهم شود تا دانش آنان در ایران باقی بماند، ضمن این که زمینههای جدیدی فراهم شود که به مردم خدمت کنیم. از سوی دیگر، اقتدار، وابسته به برخورداری از قدرت علمی و فناوری است.
وی بر نقش ولایت فقیه در این زمینه تأکید ورزید و تصریح کرد: تا زمانی که مقام معظم رهبری ورود جدی به این عرصه نداشتند، رشد چندانی دیده نمیشد. پس از تأکید ایشان در این باره، حرکتهای جدیدی آغاز شد و روند رشد علمی فزونی گرفت. در هر سال، چندین نشست علمی با معظمله برگزار میشود.
شایان ذکر است «حجتالاسلام والمسلمین معارفی»، دبیر ششمین گردهمآیی دانشآموختگان و مدیرکل امور مبلغان و دانشآموختگان جامعهالمصطفی، گفت: هدف از این نشست، آشنایی شما با دستآوردهای علمی ایران در علوم مختلف است.
وی خطاب به دکتر صفارینیا اظهار داشت: دانشآموختگان المصطفی سربازان امام زمان(عج) هستند و گاهی، لازم است دانستنیهای جدید به گوش آنان برسد. این جلسه هم میتواند این امر را محقق کند. با حضور دانش آموختگان المصطفی برگزار شد:
نشستآشناییبادستآوردهایعلمیجمهوریاسلامیایران
گروه گزارش: نشست «آشنایی با دستاوردهای علمی جمهوری اسلامی ایران»، از سلسله نشستهای ششمین گردهمآیی دانشآموختگان المصطفی، با حضور «مهندس صفارینیا»، رئیس پارک فناوری پردیس و «آقای سبحانی»، مشاور وی، در سالن عارفالحسینی مجتمع آموزش عالی امام خمینی(ره) برگزار شد.
به گزارش مرکز خبر و اطلاعرسانی جامعهالمصطفی، در این نشست، مهندس صفارینیا تصریح کرد: برای من توفیقی است که بتوانم گوشهای از پیشرفتهای ایران را در حوزه فناوری ارائه دهم.
رئیس پارک فناوری پردیس ابراز کرد: در اولین ملاقات هیئت دولت ایران با مقام معظم رهبری(مدظله العالی) داشت، معظمله دو تأکید مهم داشتند: توجه به اقتصاد، توجه به علم و فناوری. این نشان میدهد که برای هر کشوری، یکی ازمعیارهای اقتدار در جهان، توانمندی علم و فناوری است. وضعیت عمومی ایران، جمعیت کشور بیش از 78 میلیون نفر، نرخ رشد 25/1 درصد، مساحت ایران بیش از 5/1 میلیون کیلومترمربع است. بیش از پانصد مرکز تحقیقاتی درایران فعالیت میکنند. همچنین تعداد دانشجویان ایران، حدود 5/4 میلیون نفر است. از نظر تاریخی، فیلسوفان و دانشمندان بزرگی در ایران در حوزههای مختلف، در سطح جهان فعالیت داشتند.
وی افزود: سه سند مهم در کشور داریم که به علم و فناوری توجه داشته است: سند توسعه صنعتی کشور، نقشه جامع علمی کشور، افق توسعه علمی کشور. در هر سه، نقش ویژهای به علم و فناوری داده شده است. در حوزه توسعه مقالات علمی و تحقیقات، ایران در رده هجدهم جهان است. بیش از بیستهزار دارای استاندارد ISIدر کشور تولید شده است.
مهندس صفارینیا با بیان این که در افریقا و خاورمیانه، ایران دومین کشور از نظر تولیدات علمی پس از ترکیه به شمار میرود، اظهار داشت: از نظر سرعت رشد علمی، به ایران تعلق دارد. افزون بر این، سهم تولید علم ایران، حدود 44 درصد از کل تولید علم در جهان است. در ایران، چند نهاد مهم بحثهای تولید علم و تکنولوژی را دنبال میکنند. بیش از سی پارک علم و فناوری در ایران فعال است که از سال 2003 شروع شده است.
وی با اشاره به رتبههای ایران در سطح تولید علم و فناوری در علوم مختلف، تصریح کرد: ایران در زمینه بیوتکنولوژی یا علوم زیستی، رشد شگفتی داشته است. در سال 2011 به رده سیزدهم در این زمینه رسیدهایم. در سال 2011، 730 مقاله در ایران، در این زمینه تولید شده است. در این حوزه، در خاورمیانه یا غرب آسیا، در رده اول قرار دارد. در حوزه آموزش عالی در این باره، در ایران 41 برنامه آموزش عالی وجود دارد. 120 دانشگاه رشتههای مرتبط با بیوتکنولوژی دارند و بیش از دوهزار استاد، پروفسور و کارشناس متخصص در این زمینه، در ایران هستند.
مهندس صفارینیا، در ادامه، گفت: در این باره، بیش از دویست شرکت خصوصی فعالاند و بیش از نهصدمیلیون دلار ارزش بازار بیوتکنولوژی ایران است.
وی ادامه داد: یکی از داروهای در حوزه بیوتکنولوژی، آنژی پارس است که در بیماران دیابتی و درمان زخمهای دیابتی استفاده میشود. دانش تولید این دارو منحصر به ایران است. داروی دیگر، داروی آیمود است که پایه گیاهی دارد و برای کنترل بیماری ایدز به کار میرود. این دارو هم منحصر به فرد است و دانش آن در اختیار ایران قرار دارد. سینووکس نیز دارویی برای درمان MSاست که به جز ایران، دو یا سه شرکت دیگر این دارو را تولید میکنند.
رئیس پارک فناوری پردیس افزود: داروی بعدی، پگافرون است که برای درمان هپاتیت به کار میرود. داروی دیگر، واکسن هپاتیت بی است و پیش از ابتلا به بیماری استفاده میشود.
وی درباره دانش نانوتکنولوژی و دستاوردهای ایران در این زمینه اظهار داشت: بیش از دوازدههزار پروژه در این باره در ایران طراحی شده است. 120 حوزه فعالیت در این باره، در ایران ایجاد شده است. در این حوزه، میتوان با تغییر چیدمان مولکولها، میتوان تولیدات بینظیری به دست آورد. خروجی این علم میتواند در حوزههای بسیاری مانند پزشکی، صنعت و... به کار رود. علم نانو در حال توسعه در همه زمینههاست. در این حوزه، ایران در سال 2012 در رده نهم قرار داشت و اکنون، به رده هشتم رسیده است. امروزه، بیش از 5/3درصد تولید علم جهان در این عرصه، به ایران تعلق داشته است. بیشترین سهم نانو، مربوط به عرصه پزشکی است. یکی دیگر از علومی که استفاده فراوانی از نانو دارد، نساجی است. معماری نیز یکی دیگر از این عرصههاست. این حوزه، تجهیزات بسیار تخصصی دارد که برخی از آنها فقط در ایران تولید میشود.
مهندس صفارینیا، با اشاره به دستآوردهای ایران در عرصه ICT، گفت: در غرب آسیا، ایران هشتمین کشور است. در زمینه مصرف این تکنولوژی، در رده پنجاه و سوم هستیم. برخی از دستگاههای این عرصه نیز در ایران تولید میشود. در حوزه فرستنده های رادیو و تلویزیونی نیز ایران دستآوردهای مهمی داشته است. بسیاری از این دستآوردها، در اثر تحریم وارد بازار شد و مورد اقبال عموم قرار گرفت. این، یکی از منافع تحریمها بوده است.
رئیس پارک فناوری پردیس، در بخش دیگری از سخنانش، درباره چگونگی دریافت این اطلاعات برای دانشآموختگان المصطفی، که در کشورهای دیگر به سر میبرند، بیان کرد: من میتوانم سیدی این فایل را خدمتتان بدهم تا استفاده بفرمایید. بخشی از این آمار نیز در اینترنت وجود دارد. ایمیلی هم خدمتتان میدهم تا از این طریق، بتوانید به اطلاعات مورد نیاز دسترسی داشته باشید.
وی درباره شرکت ایران در نمایشگاههای مختلف جهانی بیان نمود: ایران تاکنون در نمایشگاههای متعدد تخصصی شرکت کرده و تولیدات خود را به نمایش میگذارد. همان گونه که گفته شد، برخی از تولیدات ما در این زمینهها، به بسیاری از کشورها صادر میشود.
دکتر صفارینیا، در ادامه، درباره جایزه علمی و فناوری پیامبر اعظم(ص) (جایزه المصطفی –ص-) تصریح نمود: در حوزه این جایزه، جامعهالمصطفی هم ورود و همکاری دارد. اولین دوره این جایزه، سال آینده، همزمان با میلاد پیامبر، برگزار خواهد شد. زمانی مسلمانان سرآمد علم در جهان بودند و به مرور، مسلمانان از کاروان علم جا ماندند. اگر در این زمینه همت نکنیم، هیچ تغییری در شرایط رخ نخواهد داد. در جوایز جهانی، همه دانشمندان تلاش میکنند که به این جوایز دست یابند. ما نیز از این جایزه، به دنبال اعتلای نام مسلمان هستیم.
وی ادامه داد: دانشمندان و مخترعان کشورهای دیگر نیز میتوانند با ما در ارتباط باشند. اگر افرادی هستند که طرحهایی دارند، ایران میتواند پس از ارزیابی به آنها کمک کند.
مهندس صفارینیا، در بخش دیگری از سخنانش، درباره پارک علم و فناوری پردیس اظهار داشت: مهمترین فعالیت این مرکز، حمایت از متخصصان ایرانی و شرکتهایی است که کار دانشی انجام میدهند. ضرورت پرهیز از خامفروشی نفت و حرکت به سمت اقتصاد علمی، در کلام رهبری بوده است. شرکت دانشبنیان باید مورد توجه جدی قرار گیرند. به فرموده رهبری، توسعه علمی علاوه بر دانشگاهها، از طریق این شرکتها نیز باید انجام شود.
وی گفت: این پارک، زیر نظر معاونت علمی و فناوری رئیس جمهور فعالیت میکند. در دانشگاه، آموزش و تحقیقات بنیادی انجام میشود، ولی از دانشگاه، محصولی وارد جامعه نمیشود. طبق مدلی جهانی، محقق میتواند طرح تحقیقاتیاش را پس از دانشگاه، به «مرکز رشد» ارائه دهد. پس از آن میتواند وارد جامعه شود.
رئیس پارک فناوری پردیس ابراز نمود: پارکهای فناوری، شهرکهای علمی هستند که شرکتها در آن فعالیت میکنند. میتوان امکاناتی برای بسیاری از محققان فراهم کرد تا بتوانند تولیدات خویش را به جامعه عرضه کنند.
مهندس صفارینیا افزود: کشورهای دیگر نیز دارای پارک فناوری هستند. در ایران هم از نزدیک به ده سال پیش، امکان ایجاد چنین مرکزی ایجاد شد. در شهر پردیس، اولین مجموعه علمی و فناوری کشور ایجاد شد و بهشتی برای متخصصان و محققان به شمار میرود و از شرکتهای دانشبنیان حمایت مینماید.
وی ادامه داد: این مرکز، به صورت هیئت امنایی اداره میشود. عمده تحقیقات این مرکز، در حوزه نانو، بیو و آیتی است. بیش از 130 کشور فناور ایرانی، عضو این مرکز هستند.
رئیس پارک فناوری پردیس با بیان این که تمام سرمایهگذاری پایهای را شرکتهای مزبور انجام دادهاند، گفت: در یک سال گذشته، شانزده شرکت این مجموعه، تحقیقات مشترکی با شرکتهای خارجی داشتهاند. 27 طرح تجاری نیز با همکاری شرکتهای ایرانی و خارجی انجام شده است.
وی، با بیان این که امکانات خوبی برای محققان فراهم شده است، بیان کرد: مجلس شورای اسلامی نیز مزیتهای دیگری مانند معافیت مالیاتی و... در نظرگرفته است. ما در کشورهای دیگر تورهای فناوری هم داریم و در نمایشگاههای متعددی نیز شرکت کردهایم. یک بوستان دانشمندان جهان نیز ایجاد کردهایم که یادبود برخی از دانشمندان جهانی را راهاندازی کردهایم.
مهندس صفارینیا با اشاره به جایزه علم و فناوری پیامبر اعظم(ص) اظهار داشت: بناست این جایزه در چهار حوزه اهدا خواهد شد. البته هیچ فردی نمیتواند شخصاً کاندید شود و باید شرکت یا مجموعهای افراد را برای کاندید شدن معرفی نماید.
رئیس پارک فناوری پردیس، در ادامه، درباره انگیزه مسئولان این پارک برای دست زدن به فعالیتهای شگرف و توسعه علمی گفت: ما میخواهیم کشور متکی به نیروی انسانی داخلی باشد و از کشورهای دیگر بینیاز باشیم. ما میخواهیم امکاناتی برای نخبگان ایران فراهم شود تا دانش آنان در ایران باقی بماند، ضمن این که زمینههای جدیدی فراهم شود که به مردم خدمت کنیم. از سوی دیگر، اقتدار، وابسته به برخورداری از قدرت علمی و فناوری است.
وی بر نقش ولایت فقیه در این زمینه تأکید ورزید و تصریح کرد: تا زمانی که مقام معظم رهبری ورود جدی به این عرصه نداشتند، رشد چندانی دیده نمیشد. پس از تأکید ایشان در این باره، حرکتهای جدیدی آغاز شد و روند رشد علمی فزونی گرفت. در هر سال، چندین نشست علمی با معظمله برگزار میشود.
شایان ذکر است «حجتالاسلام والمسلمین معارفی»، دبیر ششمین گردهمآیی دانشآموختگان و مدیرکل امور مبلغان و دانشآموختگان جامعهالمصطفی، گفت: هدف از این نشست، آشنایی شما با دستآوردهای علمی ایران در علوم مختلف است.
وی خطاب به دکتر صفارینیا اظهار داشت: دانشآموختگان المصطفی سربازان امام زمان(عج) هستند و گاهی، لازم است دانستنیهای جدید به گوش آنان برسد. این جلسه هم میتواند این امر را محقق کند.
نام : | |
ایمیل : | |
*نظرات : | |
| |
متن تصویر: | |